Home
Contactformulier
Inschrijfformulier
Mededelingen
Agenda
B O V artikelen
Ritten in 2023
Ritten in 2022
Ritten in 2021
Ritten in 2020
Ritten in 2019
Ritten in 2018
Ritten in 2017
Ritten in 2016
Ritten in 2015
Ritten in 2014
Ritten in 2013
Ritten in 2012
Ritten in 2011
Op bezoek in 2016
Op bezoek in 2012
Op bezoek in 2011
Op bezoek in 2010
Leden foto album.
Gastenboek
Onze Links
privacy verklaring

   Zondag 16-04-2023

 

 

Oldtimerrit van 16 april 2023 Uitgezet door Roy en Ilse

Er waren 34 auto,s aanwezig 32 Oldtimers en 2 nieuwe. Na de koffie werden de routebeschrijvingen uitgedeeld.Ook kreeg elke deelnemer het eerste boekje van de BOV uit 1998.

Om half 12 begonnen we te rijden .Het zonnetje liet verstek gaan ,maar het was droog. Eerst naar Etten Leur langs de jachthaven van de Leur en we reden langs mooie landelijke weggetjes , en passeerde  mooie en minder mooie huizen .De magnolia bomen waren bijna uitgebloeid .Daarna richting Liesbos , Prinsenbeek ,langs cafe de Elsakker en een mooi koolzaadveld naar Langeweg.

Weer via hele mooie weggetjes kwamen we langs een oude fabriek Zevenbergen binnen.Verder langs de Roode Vaart Volkstuintjes en nieuwe bedrijfsruimtes naar Noordhoek.Er stonden al fruitbomen in bloei aan de Blaaksedijk en zo naar Standdaardbuiten.via een oude molen en brug over de Mark, kwam de Basiliek van Oudenbosch in zicht . Aan het water stonden mooie blauwe huisjes verder over de markt zijn we effe gestopt bij Tivoli voor een drankje of hapje. Daarna richting Bosschenhoofd verder richting Rucphen we passeerde nog een paar houten huizen en via Sprundel naar EttenLeur om bij Classic Cars Oldtimers konden bekijken .Er stonden wel hele mooie Oldtimers. Daar was de route bijna rond en reden we weer naar het Strooienhuis. Waar we onder het genot van een lekkere pint,nog even konden napraten. Roy en Ilse bedankt voor de mooie goed uitgezette rit. Die ons toch weer plekjes heeft laten zien , waar we nog niet eerder geweest waren. 

 groet Irma.

 

 

 

           

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

   

 

       

 

 

 

 

het aller eerste BOV boekje werd opnieuw uit gegeven

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Zondag 19-03-2023

 De Openingsrit van de B.O.V.

 En wat een opkomst !! maar liefst 42 auto's Een bomvolle zaal bij 't strooienhuis, en we zagen vele nieuwe gezichten.met af en toe een zonnetje en heel de dag   droog, Na het openingswoord van de secretaris konden we op weg, en wat grappig dat er in de ochtendrit twee verschillende routes waren. Gingen die nou verkeert of   wij ? heel leuk verzonnen, onze route ging van Hoeven naar Oudenbosch naar Oudgastel en Boschenhoofd en weer terug naar ons clubhuis, waar weer een heerlijke   lunch voor ons klaar stond. met als grote verrassing  gratis voor iedereen dit omdat de club dit jaar haar 25 jarig jubileum viert. en ook Pastoor Praising was ook   weer van de partij om de auto's en hun bestuurders te zegenen. Na de lunch en de zegening begonnen we aan de middagrit die wel voor iedereen hetzelfde was.   iedereen die ik gehoord heb was vol lof over de mooie rit die door Hans en Dini was uitgezet,

 Bedankt daarvoor (wij hebben genoten)

 

 

 Lianne leijs

 

 

 

 

           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

           

 

 

 

 

 

 

 

 

ZONDAG 19-02-2023

  LEDENVERGADERING

 Op deze ledenvergadering zijn zo'n 38 mensen komen opdraven (sommigen in carnavals kleding (ja het is carnaval deze dag). we krijgen te horen en te zien hoe de   club er financieel voor staat. dit is een financieel verslag van   de penningmeester dit moet nog worden goedgekeurd door de ledencomissie. dan krijgen we nog te   horen dat alle ritten zijn ingevuld voor dit jaar. en dat we dit jaar  in december dit jaar onze club weer 25 jaar bestaat dit zal worden gevierd op de tweede zondag van   december 2023 (hier word aan gewerkt). Dan wordt er een jaarverslag voor gelezen en  daarbij worden foto's getoond van de betreffende maand/rit. daarna word de   rondvraag afgewerkt,   het gaat goed met de club enof met de leden want er is zogoed als geen reaktie van uit de zaal daarbij krijgen we allemaal nog wat te drinken   van de club terwijl er op de achtergrond het foto en video verslag van 2022 wordt getoond, ook   krijgen we nog een hapje aangeboden van het strooienhuis. (wat een   goed clubhuis)

  p.leijs

 

 

 

 

           

 

 

 

 

 

 

 

  Zondag 15-01-2023 

 

  De eerste bijeenkomst van de B.O.V  NIEUWJAARS BIJEENKOMST

  De eerste gelegenheid om elkaar het beste te wensen, Onder het genot van een hapje en een drankje. en we krijgen te horen wie welke rit verzorgd, en ook                  welke ritten nog open staan, dus    als er nog iemand van onze club zich nog geroepen voelt om nog een rit uit te zetten laat het dan aan een van onze                          bestuursleden weten, zodat onze agenda verder kan worden afgevuld.  Deze bijeenkomst werd ook weer druk bezocht . Het zaaltje van het strooienhuis zat bijna          vol.      Al bij al weer geslaagd.

 

  p.leijs

 

           

volle bak

 

 

 

 

 

 

 

Top