B O V artikelen
Onze Links
privacy verklaring

zondag 17 april

Eerste Paasdag , een zeer prachtige zonnige dag voor een                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      De start was bij het Strooienhuis en er was een goede opkomst.

Zus had de koffie klaar staan, we konden lekker buiten zitten, waarna Roy de rit uitlegde,

daarna vertrokken we.

Via Etten-Leur  reden we gelijk in een landelijke omgeving.

We reden door prachtige dorpjes waaronder Effen ook hier mooie boerderijen,

prachtige natuur en vele boomkwekerijen, op weg naar Wernhout.

Bij Grand cafe “’ in de Bocht “ gingen we lunchen.

Daarna weer op weg, maar helaas niet voor ons want ons Fordje starte niet meer.

Na ongeveer 1,5 uur lukte het om het Fordje weer aan de praat te krijgen en reden we

rechtstreeks terug naar het Strooienhuis.

Daar hebben we heerlijk na zitten kletsen en hoorden van de andere deelnemers

dat ze ontzettend van de rit genoten hebben.

Dank jullie wel Roy en Ilse voor de prachtige rit en hopen dat jullie nog meer van

die mooie ritten willen uitzetten.

Groetjes Jenny.

Zondag 20 maart

OPENINGSRIT 2022

Eindelijk na 2 jaar corona met wel of niet rijden , was het zo ver, 36 auto,s waren aanwezig.  De eerste rit van het jaar gaat in 2 delen .Eerst een kleine rit waarna we terug kwamen in het Strooienhuis voor een gezamelijke lunch. Die heel goed verzorgd was ,  Daarna de jaarlijkse auto zegening door Pastoor Prasing die onze oldtimers en onszelf zegende. En ons veilige kilometers rijden toewenste. Het 2de deel ging langs mooie binnenwegen en plaatsen. Etten Leur—Rijsbergen—richting Breda—langs Bouvigne—jeugd inrichting Den Hey Acker—de Klokkenberg naar Ulvenhout—Bavel met zijn rotdrempels naar Teteringen. Onderweg konden we genieten van de prachtige magnolia bomen die volop in bloei stonden.Weer verder richting Prinsenbeek—Etten Leur Waar we rond 4 uur aankwamen Nog nagenieten met een lekkere pint in het Strooienhuis  En zo hebben we genoten van een hele mooie en super uitgezette rit van ongeveer 120 km .

Bedankt  Peter en Lianne.                                                         Groet Irma

Zondag 20 februari

LEDENVERGADERING

De ledenvergadering werd redelijk bezocht.

in de week ervoor werden alle covid regels geschrapt

vanaf nu kunnen we weer samenkomen in grotere groepen, vandaar dat de leden vergadering matig werd bezocht, er waren zo 27 mensen komen opdagen.

maar toch werd het programma afgewerkt zoals de ritten gepresenteerd, de verslag schrijvers vastgesteld en het foto jaarverslag 2021 getoond.

we waren allemaal weer blij om elkander te zien en te spreken. dus we hopen met z'n allen dat 2022 weer word zoals de andere voorgaande jaren.

we zullen zien wat het gaat worden.

p.leijs

Zondag 16 januari