Home
Contactformulier
Inschrijfformulier
Mededelingen
Agenda
B O V artikelen
Ritten in 2023
Ritten in 2022
Ritten in 2021
Ritten in 2020
Ritten in 2019
Ritten in 2018
Ritten in 2017
Ritten in 2016
Ritten in 2015
Ritten in 2014
Ritten in 2013
Ritten in 2012
Ritten in 2011
Op bezoek in 2016
Op bezoek in 2012
Op bezoek in 2011
Op bezoek in 2010
Leden foto album.
Gastenboek
Onze Links
privacy verklaring

 

  Oldtimer Toertocht : West Brabant Route

  Op Zondag 15 oktober 2017 was het weer tijd voor een BOV toertocht. Ditmaal georganiseerd door Bert en Tinie van Ginneken. Wellicht ook bekend door hun prachtige rode mazda MX-5. Het was wel even opletten voor de deelnemers aan de 'West Brabant Route' toertocht.Het vezamelen was niet bij ons gebruikelijk startpunt het strooienhuis,maar bij eetcafé 't Goeleven in De Heen.

 

Voor diegene  die zo snel niet weten waar dat gelegen is; De Heen is een dorp in de gemeente Steenbergen. Het startpunt bij eetcafé 't Goeleven ligt aan het leuke jachthaventje. Een oud sluiswerk is daar nog deels te zien maar heeft helaas geen functie meer. Het jachthaventje is ook geliefd voor vissers.

 

Tegen half elf in de morgen hebben 37 oldtimers en een youngtimer een in de nabijheid van het startpunt.Het is elke keer geweldig om te zien dat er zo veel leden en aanhang aan de toertochten deelnemen. Na het genot van heerlijk zelfgemaakt appelgebak en een bakkie koffie of thee konden de eerste equipes aan hun toertocht beginnen. Na De Heen achter ons gelaten te hebben reden we richting de phillipsdam. Hier was gelegenheid om even te stoppen en bij het uitzichtpunt bij de kramersluizen en te genieten van de mooie natuur. Als je van moderne techniek houdt kon je ook naar de in aanbouw zijnde, windmolens gaan kijken. Een behoorlijk groot project verdeeld over diverse locaties

De route ging vervolgens richting en door het dorp Oude Tonge. Vervolgens naar Ooltgensplaat. Dit is echt een prachtige route  met veel natuur. Helaas zagen we geen 'wild' in de uiterwaarden bij Ooltgensplaat. Nu de brug over en richting Willemstad. we waren net op tijd de brug gepaseerd. Enkele borden gaven een wegafsluiting aan vanaf 2 uur in die middag! Je zou maar voor een afgesloten weg staan in de route.... In Willemstad was het gezellig druk door het nog mooie weer. Wij hadden met deze toertocht dan ook veel geluk met dit nog mooie weer zo in de herfst.

Op onze route richting Zevenbergen realiseerden wij ons dat we veel te vroeg in Etten-Leur zouden aankomen. Hierop besloten in Zevenbergen een terras op te zoeken om de tijd wat op te rekken. Helaas was er op de route door Zevenbergen niet echt een gezellig terras te zien. Dan maar door richting Etten-Leur. Opeens ging er een lichtje bij mij op; Retaurant De Zwarte Molen langs het riviertje de Mark. Daar was nog een terras aanwezig en ook nog lekker in het zonnetje! Na ons druppelde nog meer leden van de BOV het parkeerterrein van de Zwarte Molen op. Hierdoor werd echt gezellig.

En nu op naar het strooienhuis in Etten-Leur waar we met ons alle zouden gaan eten. Het koud en warmbuffet was echt uitgebreid en voor elk wat wils. Er bleef dan ook weinig over van het prima verzorgde buffet!

Bert en Tinie bedankt voor deze geweldige toertocht. En ook de BOV bedankt voor het heerlijke buffet! Volgend jaar weer ?

  Groeten van Fred en Aad Meijer.

   Nissan 300 ZX

 

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      

 de BOV feliciteerd  carlo met de gezinsuitbreiding van dochter Tessa

 

 

 

en dan is alles weer leeg 

en de buikjes gevuld

 

 

 

 

 

 

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      

 

 

 

 

 

 

 

 

   

een hele mooie laan

 

 

 

    

 

 

     Rit 20 augustus 2017  

De rit van zondag 20 augustus heeft een enorme belangstelling.Welgeteld staan er 48 auto`s op het grasveld bij het vertrekpunt de Prullenkast in Oudemolen. Hierbij inbegrepen enkele auto`s van buiten de club die ook kunnen meerijden. De locatie van vertrek is ook erg leuk, een boerderij waar je allerlei soorten serviesgoed kan kopen, o.a. glazen, kop en schotels en diverse andere prullaria. Tevens kun je hier van alles drinken en lekker gebak eten. Deze is gemaakt van producten uit de streek. Het weer zit ook mee, mensen die met een  open kap willen rijden treffen het en voor de auto`s zonder airco is het ook goed te doen.De rit is uitgezet via Willemstad op het eiland Goeree- Overflakkee en is ongeveer 110 km lang. Langs en over de dijken rijden we een mooie rit over het eiland. We passeren leuke kleine dorpjes en in de buurt van Middelharnis kunnen we aan de haven een picknick houden of in de cafetaria een lekker broodje of frietje eten. Daarna zetten we de rit voort en terug bij de Prullenkast genieten we nog gezellig na van de mooie dag. Heren Schouw en Leijs, het was een geslaagde rit. namens iedereen hartelijk bedankt.

Cisca Hack                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

 

      

 

 

 

 

 

 

              

 

      

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

 

      

 

 

 

 

 

 

                                                                           

 

   

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           Rit 16 juli 2017                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              BOV rit i.c.m rondje Oud Gastel met bewoners van WoZoCo Blankershof

 

 

Op verzoek van Blankershof organiseren wij vandaag een rondje Oud Gastel voor de bewoners van Blankershof,die graag eens met een Oldtimer mee willen rijden. De afspraak is gepland omstreeks 15.00 uur en wij starten om 11.00 uur vanuit het Strooienhuis met 35 auto's onder een enigzins bewolkt, met af en toe een spat regen,firmament. De rit voert ons langs mooie flora en fauna,te beginnen bij de buitenwijken van St Willebrord,alwaar we algauw een mini-reservaat voor watervogels passeren. Wat volgt is een prachtige rit door het achterland van Sprundel,afgewisseld met de vele mooie optrekjes.Bij de Groenstraat spot ik twee paarden in, jawel, zebradekens gehuld. In de Muizenstraat treffen we 3 muilezels, we passeren de picknickplaats van de puzzelrit van september vorig jaar. Vervolgens rijden we verder naar Rijsbergen, langs veel boerderijen,Langs stukjes grond en weilanden met koeien, schapen en kippen. We komen door bosrijk gebied, passeren een span met paarden en rijden langs de vele boomkwekerijen, die Zundert rijk is. De zon begint te schijnen en wij besluiten de kap open te doen. Op weg naar Wernhout ter hoogte van de Wildertstraat zien we hertjes, bij de Steenpaalweg alpaca's en dan zijn we in Nieuwmoer. Daar stoppen een aantal leden om te pauzeren, anderen rijden door naar de Kiekenhoeve Essen. Vervolgens gaan we via Essen,langs het achterland van Roosendaal, door Kruisland op weg naar Woonzorgcentrum Blankershof. Daar worden we verwelkomd met een kopje koffie. Na een kort woordje van de activiteitenbegeleider gaan een aantal bewoners mee naar buiten en stappen in voor het beloofde Rondje Oud Gastel met een oldtimer. Er worden veel foto's gemaakt.    

Kortom, missie geslaagd !  Het was een leuke BOV-dag.

Heren van Rosendaal en den Haan, dank voor het uitzetten van deze mooie rit. We hebben ervan genoten !

Anky Brouwers

16 juli 2017

 

 

 

      

 

 

 

 

 

 

 

 

      

 

 

 

 

 

 

 

      

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                        pinkster weekeinde 2017 2,3 en 4 juni

6 uur De wekker gaat  en we maken ons op voor het Pinksterweekend.Het gebruikelijke gedoe,tas in de auto, tasje schoonheid op het laatste moment, zonnebrillen en niet te vergeten de sunprotection.Volgens de weersverwachting wordt het een zonovergotenweekend,maar ik ben niet van plan gebarberoosterd thuis te komen.Verzamelpunt is het strooienhuis,alwaar we na koffieen kennis gemaakt te hebben met Jan en Ellie schouw aan de grote tocht naar duitsland beginnen.Want een grote tocht gaat het worden.Volgens Pino een dikke 300 kilometer.Zelf gaat hij over de grote weg,er moeten vanmiddag nog wat neusgaten worden dichtgeschroeidgaan worden.Doorgewinterde BOV-ers weten het al,het wordt weer een heel avontuur. Af en toe word er heen en weer gemanoeuvreerd om op de route te blijven,maar what,s new? als dan de grote gele M opdoemt,gaat er een zucht van verlichting door de colonne, KOFFIE.Het is best druk op de weg,met het mooie weer in het vooruitzicht en het lange weekend gaan meer mensen op pad om hiervan ten volle te genieten. Na de koffie met het hele spul weer op weg. De route geeft veelte zien aan architectuur,wat een verscheidenheid aan "huisjes".Hele kastelen kom je tegen! En op de oprijlaan staan zeker geen derdehandsjes.Eenmaal in Heusden-zolder gaan we eerst maar eens even plassen, drinken en natuurlijk eten! Gezellig zo onder de parasol, het zonnetje doet uitstekend zijn of haar best.Na het eten afgesproken wanneer we weer gaan stoppen de broodnodige versnaperingen en daar gaan we weer. Eenmaal in de auto denk ik "lekker slim bezig geen foto gemaakt", maar dat ga ik in de volgende dagen echt goed maken hoor. De autootjes snorren tevreden,de kilometers draaien weg en met inmiddels de Eifel in zicht, vereren we bistain meteen bezoek om de benen te strekken, de blaas te ontspannenen nog wat te drinken, voordat we doorstomen naar het hotel.We komen de nodige wegomleggingen tegen,het gaat druppelen en rene, komt kortstondig in de vangrail terecht.Allemaal gestopt op de eerst volgende parking en ellen komt echt lijkbleek uit de auto,zo geschrokken.Ja, duh,logiesch toch,Daar zouden we allemaal van schrikken.Maar de mercedes laat zich niet kennen ! Even naar Robbert Schoemacher, botxje erin en camouflagecreme en hij is weer zo goed als nieuw! Maar........ leuk is het niet. Op naar de laatste loodjes. En daar is het hotel, Joepie de poepie, we zijn er .Eerst maar eens naar het toilet en wat zien ik daar nou? Nou ja zeg,dat gaat echt een leuk weekend worden.

 

 Adrie en Willem zien gelijk aan mijn gezicht dat er iets is en Ellen moet al lachen als ze vraagt: wat? ben je al wezen plassen? Nee, nou ga dit dan maar snel doen.Ook zij komt met een smile van oor tot oor terug. Is dat wat voor.....? Nah, nee Ellen en ik gaan de bedanktasjes verzorgen,maar zo,n bedankje gaat net iets over de lijn (grapje).inmiddels staat de kok al op hete kolen, we eten een half uur later dan geplend. Zeker nooit naar kitchen rules gekeken,daar zitten mensen zo maar anderhalf uur te wachten voor dat ze iets te eten krijgen,haha. Maar in dit geval is het andersom, de kok moet nu op ons wachten en het is niet leuk als je maaltijd staat te verpieteren. We krijgen een pittig bouillonsoepje, daarna aardappels met spinazie en naar wens vis of twee spiegeleieren en een ijsje toe, lekker hoor.inmiddels zijn Nel en Pino ook gearriveerd en gelukkig is alles goed gegaan, hij heeft zijn neus nog en hij kan er ook door ademen.Op het terras uit buiken met een bitburger, een wijntje,cola light of sprite en na de dag doorgesproken te hebben gaan we ook in ploegen richting bed.En ik mag wel zeggen een heerlijk bed, stevige matrassen, lekkere dekbedden en het is heeeeel stil.                                                                                                                                                                                                                                                                                zaterdag 2 junie                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Vandaag gaan we naar de vulkaan-maren. En nee, dit is geen typefout, maar zo heet dat in het duits. Eerst moet jan ernstig tanken, De spitfire staat bijna droog. Adrie heeft wel noodvoorraad bij maar we gaan voor het echie.Jan heeft op de route-planner van de telefoon een tankstation gevonden en we gaan op pad.Daar is het tankstation,maar jan rijdt er met een noodgang voorbij. logisch, met een spitfire onder je billen vlieg je er voorbij. Als er eindelijk een tankstation komt, gooien we allemaal maar de tanken vol. Daar we enigzins van de route zijn valt het niet mee er weer op te komen.Een aardige beddengoed verkoper helpt ons weer op de juiste pad en we zijn weer helemaal bijqs kraakhelder, de koffie,cafe latte en de cappuccino smaken                                                     

 

 

 

 Ellie en Ellen doen hun best om de bijzonder professionele ober de hollandse groeten te leren, maar de arme man raakt helemaal het spoor bijster, hij snapt erniets van. Geeft niks hoor,vertel ik hem ze zijn net vrijgelaten uit het ziekenhuis, nog een beetje baldadig. Dan komt er iets van begrip op zijn gezicht en zelfs een lachje, duh, duitsers maken dus echt geen grappen. Huppekee, de auto weer in en naar de klokkengieterij. Alleen, daar zijn we veeeeeel te vroeg. terug de auto in, en naar manderscheid gereden om daar de burcht te bekijken en te fotograferen natuurlijken hoe anders is het eten. En wat dan? Strammermaxen,what else. De enige variant deze keer is gekookte ham of gerookte ham. ik neem lekker een bord spagetti. Je kan wel proeven dat de kok de saus vers maakt, heerlijk!

 

 

 

Nadat iedereen de buik weer vol heeft en we allemaal beschaafd een boertje hebben gelaten, gaan we richting klokkengieterij. Eerst weer koffie of fris, je eet en drinkt wat af in zo'n weekend, pfff. We krijgen een rondleiding en ongetwijfeld is het bijzonder interesant,maar ik hou het binnen niet uit,zo warm,zo benauwd,hup, naar buiten met mezelf. Gelukkig ben ik niet de enige. Dan maar wat anders doen. Er is een winkeltje bij en Ellen en ik kopen leuke dingen voor in het bedanktasje.Lieke geeft een prive-concert op een klokkenspel,DO-RE-MI, er neurie'n zelfs wat mensen mee, goed gedaan meis.

 

 We drinken nog met z'n allen nog wat,en weer op naar het hotel. l  Lekker op het terras zitten tot we opeens een koningklijk nummerbord spotten

 

 Tja zo zie je maar, ze blijven echt zo gewoon hé en geen bodygard te zien. Op het menu staat een gebonden gemüse,spiraalpasta met een vleessaus en een variabel puddingkje toe. De avond gaat weer voorbij met een wandeling door het dorp en de gebruikelijke grappen en grollen. Er word aangekondigd dat er vroeg naar bed wordt gegaan, maar helaas doen we weer het licht uit.

 

 

 

 

 zondag 3 juni

 We doen het rustig aan vandaag. Tijd zat. We laten de geiser even voor wat hij is. Getver dat had ik nu best willen zien. Maar het is inmiddels al 10 voor 10 en als we pech hebben dat de geiser net z'n kunstje heeft gedaan,moeten we een half uur wachten en dan zijn we te laat voor de koffie.Maar de dag is lang genoeg en we gaan gewoon op de terugweg naar de geiser.Op naar de koffie. Wat een geweldig prachtige plek om daar koffie te drinken. Ellen en ik kopen nog wat voor het bedanktasje, Ellie en ik nog wat kristallen, op aanraden van Ellen, die daar behoorlijk veel verstand van heeft, die in een snoezig oranje-netje voor ons ingepakt worden. En dan naar de tuin, wat een rustgevende  en mooie omgeving

 

   

 

 

 

 

 Op naar de tweede atractie van de dag, het poppenmuseum. Gewoon te veel om op te noemen prachtige poppen, poppenhuizen oude gebruiksartikelen, en alles wat er in de achterste kamers ligt of staat, is voor de verkoop. Kees Bol koopt een grote koffer voor achter op z'n auto,alleen is z'n rek al bezet. geen nood, Peter schouw's z'n bagagerek is leeg, dus hup, de koffer er op, spanband er omheen en dik voor elkaar. Ellie koopt een oude pop voor haar verzameling en hier en daar wordt er van alles aangeschaft.

 

      

 

 

 

 

 

 

 Alle blije gezichten weer in de auto en op naar Abtei himmerod

 

 

 

  Een perfect onderhouden abdij met een prachtige tuin, kerkhof en diverse kleine winkeltjes, waar je kloosterbrood kan kopen,diverse boeken en diverse snuisterijen. Maar de maag eist zijn andacht op,eerst maar even vullen. na de  lunch wandelen we op het gemak naar de abdij. Daar word later op de middag een concert gegeven. in de diverse afgescheiden hoekjes kan je kaarsjes branden en er liggen opvallend veel bedankjes aan de heilige hedwig, bescherm vrouwe van de abdij. Buiten, op weg naar het kerkhof en eng dichtbij een bijenkorf, op een bankje ligt een baardige man zo diep te slapen dat hij niets opmerkt van alle wandelaars die er voorbij komen.Op het kerkhof liggen veel broeders en paters begraven,veel oude graven ,aan de andere kant wat meer jongere.Ook hier weer voelbare rust. Ellie en Ellen willen graag nog naar de kunstmarkt Manderscheid. Manderscheid is bomvol. Ellen en Rene en Jan en Ellie vinden nog net een plekje,maar wij niet. we besluiten door te rijden. Ellen belt nog even,We spreken af om elkaar weer te zien bij de geiser. Om daar te komen wordt nog een hele onderneming. Maar eindelijk zijn we er dan.De andere 4 van ons groepje zijn er ook, ze zitten al meer dan een half uur te wachten voor het kunstje van de geiser. Als eindelijk het water omhoog komt is AH en OH, of dat nu van opluchting is of verbazing kan ik je niet vertellen. In ieder geval hebben de aanwezige kinderen veel plezier en dat is ook leuk om te zien.

 

   

 

 

 

 

Schuin tegenover de geiser is een leuk terras en daar gaan we nog even de dag doornemen. En dan op naar het hotel. Ellen en ik zonderen ons af om de laatste potjes in de bedanktasjes te doen en we spreken af om deze voor het eten te geven. Er staat roomsoep,schnitzels met frietjes en salade op het menu, met een ijsje als dessert. Mochten dan de schnitzels mislukken, hebben ze in ieder geval een alternatief.                                                                                                                                                                                                                                                                                                           maandag 4 juni                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Weer word het koffie. tussen de middag bij op de vos voor een lunch, en halverwege voor een drankje komen we moe maar voldaan aan bij het strooien huis. Daar staat een buffet te wachten op ons en zoals altijd weer prima verzorgd. Na weer lekker te hebben gegeten en nog een poosje te hebben nagepraat en gedag te hebben gezegd zijn we weer de laatse die weg gaan. 

Ik heb een super leuk weekend gehad in een prachtige omgeving, met leuke mensen. en voldaan kruip ik in dordrecht in mijn eigen bedje. deze keer wel op tijd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 groetjes diana in t veld

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

               

 

 Rit 21 mei 2017

 

Er was vandaag veel interesse van de clubleden om de rit mee te rijden.

Wellicht had het mooie weer hieraan meegewerkt.

Er waren ook diverse mensen die als gast de rit meereden.

De rit was zo mooi,dat ik er niet aan twijfel dat deze lid zullen worden.

De rit was werkelijk heel mooi uitgezet.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Wij kwamen langs wegen die voor ons als lid van de club ook nieuw waren.

Via Etten leur, Princenhage, Bavel, Gilze, Baarle-Nassau, Hoogstraten, Meerle,

Galder, Breda, weer terug naar Etten Leur.

De rit was ongeveer 130 km lang.

Net na Baarle Nassau was een stop ingelast,

waar we koffie konden drinken en de liefhebbers een hapje eten.

Er stond iemand klaar om te zorgen dat we de auto,s goed konden parkeren.

Alles tot in de puntjes verzorgd.

Op het terras van het Strooien Huis namen veel leden nog een afzakkertje,

Waarna iedereen huiswaarts keerde..

Arie en Piet, voor hehaling vatbaar en namens iedereen bedankt

 

Jack en Ciska hack

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

16-4-2017 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

En dan is er op zondag een drukte van jewelste

 

 

 

 

 19-3-2017

Eindelijk was het weer zo ver. De oldtimers konden weer van stal voor de eerste rit van het seizoen.Ongeveer 61 personen en 30 auto's waren om 11.00 uur bij 't Strooienhuis, waaronder een aantal nieuwe leden, Ondanks het dreigende weer toch een hele mooie opkomst.De rit die door peter en lianne leijs was uitgezet bestond ui twee delen.

De eerste korte route ging richting Zevenbergen. Om van daar uit weer terugte slingeren via de Hoevense beemden.We hebben zowat alle binnenweggetjes in deze polder gehad.Om 12.30 uur werd iedereen weer bij 't Strooienhuis verwacht voor een heerlijke lunch.Die bestond uit een kop verse tomaten of groentensoep en broodjes ham en kaas.

Om 13.00 uur arriveerde Pastoor Maikel Prasing om net als vorig jaar de chaufeurs en hun oldtimers te zegenen. Na het uitspreken van het gebed zijn we met z'n allen naar buiten gegaan en kreeg elke auto met de borsteleen klets wijwater over hem heen.Dat is ook de enige nattigheid die we tijdens de rit gehad hebben.Soms kwam er zelfs een flauw zonnetje tevoorschijn.

Na de zegening begon het tweede gedeelte van de rit.Nu vertrokken we richting Sprundel.Via vele buitenweggetjes naar Rijsbergen,Effen en Meerseldreef. Een hele mooie streek.Weer een aantal weggetjes bereden waar we nog nooit geweest waren.Verder via het buitengebied van Zundert.(Hebben jullie ook de prachtige camping Fort Oranje gezien vanaf de achterkant ???) Daarna via rucphen en Bosschenhoofd terug naar ons clubhuis ;t Strooienhuis, Waar we nog een afzakkertje hebben genomen.

Dank je wel Peter en Lianne we hebben genoten van deze mooie rit.

Marion Vergouwen

 

 

   

 

 

   

 

   

    

 

   

 

  

   

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        ledenvergadering   19-2-2017

De ledenvergadering is weer een feit

Deze werd weer goed bezocht net als de jaren ervoor

Er waaren zo ongeveer 70 personen aanwezig

De agenda punten 

1. De voorzitter opent de vergadering heet ieder welkom

2. De notulen van 2016 doorgenomen en weer goed gekeurd en ondertekend

3. Toen werd het jaarverslag voor gelezen door de secretaris                                                 (dit was weer een heel karwei een heel jaar voorlezen hiervan krijg je toch een droge mond)

4. het jaar verslag van de penningmeester(es) is door de kascontrole commissie in orde   bevonden en dan ook goedgekeurd

5. Er word weer een nieuwe kascontrole commissie samen gesteld

6. Er werd gevraagd of er interesse was om aftredend bestuurslid M Kuistermans te vervangen maar hierop kwam geen reactie. er werd op passende wijze afscheid genomen van mark

8. Verder werd er medegedeeld dat P.Leijs de nieuwe website beheerder is geworden. en dat hij het stokje heeft over gekregen van J Hapers de oude website beheerder. en van Jack werd dan ook op passende wijze afscheid genomen zodat hij weer wat meer vrije tijd kan invullen voor zichzelf. en de laatse drie nog vrije ritten datums werden ingevuld zo dat onze ritten agenda voor het jaar 2017 weer helemaal is ingevuld verder word er medegedeeld dat de contributie met ingang van 2018 met vijf euro per jaar omhoog gaat 

9. De rondvraag was zo weer afgelopen er werd maar een vraag gesteld en beantwoord

10. De voorzitter sluit de vergadering en bied alle aanwezigen een consumptie aan op kosten van de BOV en dankt idereen voor zijn of haar inbreng

aantal leden 72

 

 

   

 

   

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top